A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

phone +31(0) 30 26 19 368                                                   Wij spreken: Nederlands, Duits, Frans, English en Arabisch.

Organisatie

Service

ABS Logistics is gespecialiseerd in het verlenen van uiteenlopende diensten op het gebied van Logistiek.

De standaard diensten van ABS Logistics omvatten onder meer: check 16 Transport check 16 Shipping check 16 Advies

Transport: Uw transport is in goede handen bij ABS Logistics. Binnen ABS Logistics worden allerlei modellen gehanteerd die ervoor zorgen dat al uw transporten snel en zorgvuldig uitgevoed worden. Uw accountmanager leidt het hele proces in goede banen. Goede communicatie is van eminent belang en daarom hebben wij ervoor gekozen dat uw dossier door 1 persoon behandeld wordt. De verantwoordelijkheid ligt zowel bij de accountmanager als de klant. De klant dient zorg te dragen voor alle benodigde informatie vooraf. En de accountmanager dient uw transport snel en adequaat uit te voeren.

Shipping: Naast transport doet ABS Logistics ook verscheping. Door de goede relatie met de rederijen zijn wij 1 van de sterkste organisatie die goede prijs/kwaliteits-verhouding kunnen aanbieden op het gebied van verscheping. We kunnen in principe voor alle landen prijzen opgeven maar we zijn vooral heel erg scherp op Afrika en het midden-oosten. 90% van de goederen die we verschepen, gaan ro/ro.

Advies: Een nieuwe dienst die we ook bieden is Advies. Wij kunnen u advies geven op het gebied van logistiek binnen uw organisatie. De vragen die we willen beantwoorden zij o.a.:

pijl Hoe is het logistiek binnen uw bedrijf geregeld?
pijl Waarom is voor de huidige aanpak gekozen?question
pijl Is het logistiekeprocess effectief en efficiënt?
pijl Hoe kunnen we de processen binnnen uw bedrijf optimaliseren?
pijl Wat zijn de alternatieven?
pijl Wat brengt het op?

Shipping

check 16 Shipping

 

Transport

check 16 Transport

 

Advies

check 16 Advies

 

Contact

lokatie3

  Manitobadreef 5
3565 CH
Utrecht, Nederland
phone   +31(0) 30 26 19 368
fax machine icon   +31(0) 30 26 10 807
 1mob   +31(0) 64 00 45 808
mail   info@abslogistics.com

Service

check 16   Shipping 
check 16   Transport
check 16   Advies