A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

phone +31(0) 30 26 19 368                                                   Wij spreken: Nederlands, Duits, Frans, English en Arabisch.

Organisatie

Route naar ABSLOGISTICS

Bekijk hier hoe u het best naar ons kunt rijden

 

Naar lokatie

Organisatie

ABS Logistics is een internationaal gericht logistiek bedrijf. Als bedrijf streeft ABS Logistics naar een persoonlijke aanpak waarbij er genoeg ruimte is voor een individuele inbreng van iedere klant, zowel zakelijk als particulier. ABS Logistics is een jong logistiek organisatie dat zich met name specialiseert in het verzorgen van logistieke activiteiten. Het bedrijf heeft een platte organisatiestructuur en korte hiërarchische lijnen. Dit resulteert in direct en persoonlijk contact met u als opdrachtgever. Vanuit Utrecht levert ABS Logistics geïntegreerde transportoplossingen met behulp van mensen en technologie. Mensen met ruime kennis die in uw organisatie specialistische taken van u overnemen, door middel van vergaarde kennis en technologie op het gebied van logistiek.

ABS Logistics staat voor professionele dienstverlening.

Deskundigheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij willen als ondernemende organisatie een resultaatgerichte partner zijn voor al onze relaties. U kunt verwachten dat de logistieke processen binnen en buiten uw onderneming optimaal en effectief geregeld worden. ABS Logistics bespreekt de vorm van uitvoering van de gewenste dienst met u als opdrachtgever en geeft adviezen op het gebied van transport en verscheping. Wij streven naar een persoonlijke aanpak waarbij de uitvoering in overleg met u wordt vastgelegd. Bij elk advies en iedere opdracht is de centrale vraag: hoe zetten we mensen en technische middelen zo efficiënt mogelijk in om uw bedrijfsproces met optimale zorg om te geven? Aangezien er geen standaardbedrijven en standaardprocessen bestaan, zijn er ook geen standaardoplossingen voor logistieke vraagstukken. Daarom levert ABS Logistics haar werk op maat en toegesneden op uw wensen.

ABSBinnen ABS Logistics wordt gedegen ervaring en vooruitstrevende visie continue op elkaar afgestemd om zo perfect in te kunnen spelen op al uw behoeften op het gebied van transport en verscheping. Naast het zoeken naar creatieve oplossingen streven wij naar kwaliteitsoplossingen voor een scherpe prijs.

Wilt u meer informatie? Vul dan ons contactformulier in of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarna wij spoedig contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via +31(0) 30 26 19 368

Contact

lokatie3

  Manitobadreef 5
3565 CH
Utrecht, Nederland
phone   +31(0) 30 26 19 368
fax machine icon   +31(0) 30 26 10 807
 1mob   +31(0) 64 00 45 808
mail   info@abslogistics.com

Service

check 16   Shipping 
check 16   Transport
check 16   Advies